Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Здравко бие Катя

отпечатай новината

03.10.2013 13:30 | Видян 2083 пъти

Здравко бие Катя

За първи път Здравко показа истинския си образ пред многохилядната аудитория във вторник на елиминациите на шоуто, в което е жури. Той влезе в жестоки пререкания с ментора на младите звезди Рут Колева, която извади от него най-лошата му страна. Заради факта, че тя и Любо Дилов-син защитаваха неизвестния талант, също Любо, и се обявиха за неговото оставане в риалитито вместо това на Петя Буюклиева, певецът освирепя. От гняв той дори се изправи на крака, аха да скочи на бой. С разтреперана от злоба брадичка Здравко обиждаше Рут и хвърляше огън и жупел по младите изпълнители. Познати на семейството разкриха, че подобни нервни сривове го сполетявали много често. Скандалите между него и Катя били почти ежедневие. Здравко дори си позволявал да й посяга.

"О, ама какво се учудвате! Здравко е страшен кибритлия, той не може да си сдържа нервите, като му падне пердето, Катето ходи седмица с тъмни очила", разкриха възмутени близки на нежната половинка на "Ритон", пише в. "Всеки ден".

Цицерон, както му викат приятелите заради мощните гърди на Катя, дори налитал на бой само и само да е в центъра на вниманието. Той дори бил прикрит сексист и смятал, че мястото на жената е зад печката. Здравко бил убеден, че няма нищо лошо в това понякога да посбиваш своята половинка, за да я възпиташ в уважение и раболепие. Катя се страхува от него и затова го търпи толкова време, въпреки че е сто пъти по-талантлива от него и лесно може и сама да има успешна музикална кариера, смятат нейните дружки.

"Здравко се потиска от това, че винаги много хора са се съмнявали в певческия му талант. Катя винаги изпъква, когато са двамата и той ужасно се разгневява. Тя прави какво ли не, за да му надъха самочувствие, защото иначе изпада в истерия."

Когато Здравко изпадал в подобни истерии, всичко живо около него се разбягвало. Нервните му кризи напоследък зачестили заради остаряването. За Катя било истинско облекчение поне за малко да е далеч от него и затова се съгласила да влезе в къщата на академията. Там планирала малко да си почине от напрежението и шамарите на мъжа си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !