Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Георги Христов изригна: Дали съм гей е мой проблем!

отпечатай новината

10.10.2013 10:30 | Видян 3310 пъти

Георги Христов изригна: Дали съм гей е мой проблем!

Георги Христов бе изваден извън нерви от твърдението, че е гей. Това се шушука от години, но той все избягваше да го коментира. Направи го по време на жив ефир в шоуто „Музикална академия", без да се усети. Към това го провокира младокът Любен, който отпадна от шоуто. Христов го прикани да се пробва с него, ако има желание.

Певецът години наред избягваше въпросите за сексуалната си ориентация. В „Музикална академия" обаче той не издържа и изригна. Начален тласък му даде бунтарят Любен. Ядосан, че е на номинации, младокът изтърси в академията на английски: „Бате Жоре е супер пичага! Ще бъда гей за теб, ти си гей за всички".

Георги Христов изпусна нервите си. Вбесен, той прикани Любен да се пробва в леглото му: „Значи, дали съм гей, дали съм содомит, дали съм некрофил, или бабоебец, това е мой проблем и не е предмет на това шоу. А с кой си лягам, пак казвам, това е моя работа! Ако той (Любен) има желание да опита какъв съм, да заповяда!", развика се певецът.

Той не спря с поканите и след като младият изпълнител изпя първата си песен: „Може би всичко идва от това - от неговите сексуални предпочитания към мене. Защото аз не съм запознат. Па да си каже поне! Казвай си бе, брат! За да ги знаем, за да вървят работите, да тръгват!", продължи с намеците съдията в журито, пише "Всеки ден".

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !