Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Емилия се оглежда за нов мъж

отпечатай новината

21.10.2013 11:15 | Видян 5674 пъти

Емилия се оглежда за нов мъж

Според последната клюка във фолк средите Емилия била в хладни отношения с Коко Динев, но въпреки това още не са се разделили окончателно. Звездата на Пайнер отказва да коментира повече подробности около краха на връзката си с известния бизнесмен, но според запознати причината е финансовия крах на Динев. Ресторантьорът още е известен и със слабостта си нежния пол, особено ако са фолк певици. Двамата  са заедно от шест години, а плод на любовта им е синът им Иван. Русокосата фолкаджийка успя да се вмъкне в леглото на футболния бос още докато беше женен за колежката й Анелия. Въпреки че Динев се разведе със съпругата си, така и не пожела да заведе до олтара Емилия.

Връзката на певицата и собственика на Кошарите започва още преди той да се ожени за Анелия. Тогава Емилия е едва 19- годишна, но романсът им не трае дълго. После и двамата сключват брак с различни партньори, но в последствие се развеждат, за да се съберат отново.Слуховете за изневерите на Коко Динев обаче не секнаха и след като заживя на семейни начала с Емилия. За негови любовници бяха спрягани почти всички певици от каталога на Пайнер, като най- усърдната клюка беше, че изневерява на половинката си с Преслава.

Така и не стана ясно дали двамата наистина са имали връзка зад гърба на Емилия, но отношенията между Коко и официалната му половинка винаги бяха на приливи и отливи. Според злостни слухове, Емилия се оглеждала за нов господин, тъй като и при нея кранчето секнало. Динев имал в момента малки финансови неволи и се опитвал с всички средства да преодолее кризата. На неговата изгора обаче това хич не се харесвало, тъй като искала да снима скъпи клипове и да живее на високи обороти. „Доста трудно обаче ще й бъде да си хване нов финансов благоделел“,коментират нереализирали се певачки от димитровградската музикална империя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !