Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Кеца: Какъв е този пикльо, който обижда Петя Буюклиева?

отпечатай новината

24.10.2013 09:40 | Видян 2418 пъти

Кеца: Какъв е този пикльо, който обижда Петя Буюклиева?

Не искам да виждам млади хора по телевизията, които се правят на гъзари и се държат много неинтелигентно и непочтително към колеги и даже към жени, изригна Васил Найденов. Повод за гнева му стана отношението на Любо от "Музикална академия" към Петя Буюклиева.

Младокът си позволи да й говори сякаш му е връстничка и дори да коментира външния й вид. "Каза й: "Виж си дебелия задник, махни си ноктите, миглите и тогава може да те покажат". Един пикльо на двайсет и няколко години да говори на жена, която е почти на възрастта на майка му, по този начин е недопустимо. Да не споменавам, че тя е дама и професионалист, който малко или много е доказал нещо през годините", отсече Кеца в интервю пред Галерия.

Той е бесен заради липсата на приемственост между поколенията и пълното отричане на всичко, направено дори в близкото минало. "Истинският проблем не е, че толерират младите изпълнители, а че се лансират бездарни хора. Посредствените правят всичко възможно да намерят пари от спонсори, родители и политици. И заемат пространството. Това момче с поведението си изведнъж като с нож отразя цели поколения стилове и години в музиката", допълва Васко Кеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !