Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Икебаната: Не понасям чалга и чалгаджии

отпечатай новината

24.10.2013 16:45 | Видян 1732 пъти

Икебаната: Не понасям чалга и чалгаджии

Един от най-колоритните представители на родния шоубизнес неотдавна пусна нова хумористична песен - "VIP-ове. До края на есента се закани да пусне още една подобна, посветена на чалгата, както и един сериозен дует.

Деян Неделчев, познат като Икебаната, подготвя две нови музикални предложения, които ще представи до края на есента.

Едната ще е много хубава балада в дует с неговия съгражданин Светослав Стойчев, а другата ще е отново доста предизвикателна. В шеговития си проект той осмива чалгаджиите, защото не понася чалгата в живота и в музиката.

"Музиката почти е готова, много модерно звучи. За пролет имам други неща", издаде той пред камерата на BLife.

Деян отбеляза, че никога не е спирал да прави сериозни парчета, а всеки слуша това, което предпочита. Определя се като разнообразна личност, колоритен певец и шоумен и затова не можел да си постави някакви рамки.

"В момента върви едно страхотно шоу по TV7 - "Следващият, моля", с Башар Рахал. Там играя ролята на Маестрото, който като зададе въпроси не изгарят хората при него, но им пея, бъзикаме се с Башар. Много е хубавото предаването. Там трябва да бъда и лежерен, и сериозен, и смешен, и нежен, и чувствителен. Щастлив съм, че екипът ме избра без кастинг. Аз бях единственият човек без кастинг", отбеляза още Деян.

Покрай това призна, че обича телевизията и с удоволствие би се впуснал и в някакво актьорско предизвикателство, стига да си плащат. Засега още не са му предлагали да участва във филм, но преди две години го търсили за един сериал, в който така и не се включил.

"Мечтая за спокойствие, за любов в личния си живот, за много бъдещи песни и албуми, за кариера в чужбина, която съм сигурен, че ще дойде в най-скоро време. България ми е малко тясно, но засега съм в България, докато има работа. Като няма, пак ще замина някъде. Просто съдбата каквото покаже. България отдавна ми е станала тясна.

Не се оплаквам, важното е да съм жив и здрав, не съм и материалист. Искам достатъчно добре да съм платен, да имам нещо зад гърба си. Аз съм купонджия, обичам да имам социални контакти, да пътешествам, това много ме зарежда. Обичам духовността, когато съм сред хора, всички много ме обичат, защото раздавам моята положителна енергия. Такава ми е природата", разказа още Неделчев.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !