Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Белослава ревнува бясно мъжа си

отпечатай новината

30.10.2013 10:30 | Видян 2279 пъти

Белослава ревнува бясно мъжа си

Певицата Белослава, която доскоро раздаваше рецепти за свободен брак, е затегнала здраво примката около врата на мъжа си - скулптора Евгени Йонов. Къдрокосата джаз изпълнителка бясно ревнувала съпруга си, откакто започнал да рисува голи тела, пише Всеки ден.

Белослава разследвала всеки детайл от картините на художника и го разпитвала нонстоп кой е моделът на всяка композиция. Слона, както го знаят повечето от приятелите му, се дразнел и отсичал, че рисува въображаеми жени, но половинката му въобще не му вярвала и твърдо си наумила, че той й кръшка. Докато Евгени се разполагал със статива в двора на къщата им палат в полите на Витоша, Белослава зарязвала домакинската работа и го следяла под око. Когато излизал пък, започвала да му звъни час по час и да го разпитва къде и с кого е. Така Слона си спечелил подигравките на приятелите.

Раздразнен, бохемът побързал да й напомни как доскоро е тръбяла навред колко е важна свободата в семейния живот и как всеки трябва да си има лични занимания. Вбесен от собственическите й чувства, съпругът тропнал по масата и обяснил, че е човек на изкуството, а не някакъв чехльо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !