Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Златотърсачки налазват Мартин Петров

отпечатай новината

01.11.2013 11:00 | Видян 3837 пъти

Златотърсачки налазват Мартин Петров

Златотърсачки се наточиха на новата звезда на ЦСКА Мартин Петров. Съпругата на бившия национал остана в Англия и това дава надежда на най-палавите фенки на "червените" да се докопат до звездата, който в следващите 8 месеца ще живее в София, пише България днес.

Петров впечатли мацките с перфектната си визия при представянето му в ЦСКА. Разбира се, златотърсачките се огледаха и в колата му. Звездата обра овациите на стадиона със супермощен ДНисан GTRУ, който ускорява до 100 км/ч само за 3,5 секунди. "Искам да ме повози", каза една от най-похотливите мацки, въртящи се около отбора.

Публична тайна е, че голяма част от футболистите на ЦСКА се възползват от славата си и редовно се уреждат с фенки и техни приятелки, като често си ги разменят. "С възрастта Мартин е станал още по-секси - коментира една от тях. - Тялото му е страхотно, а това, че е плешив, го прави по-мъжествен." Още за снощния мач на ЦСКА с "Берое" солидна дамска агитка се стягаше да дойде на стадиона и да се запознае със звездата.

Палавниците се надяват, че при отсъствието на жена му Мартин няма да устои и ще се отдаде на сексавантюри. Петров трудно може да бъде открит по дискотеките, което кара палавниците да мислят нови стратегии. Естествено, не само визията привлича всякаквите манекенки или просто търсещи слава момичета. Мартин натрупа солидно състояние за 15-те години, през които игра в редица силни и богати отбори в Европа.

По принцип Петров изключително много държи на семейството си. Заради жена си Ралица и двете дъщери бившият национал дори не искаше да се връща в България. Сега съветът на Ралица да заиграе в ЦСКА може да й изиграе лоша шега. Засега Мартин не изглежда изкушен от солидното и качествено женско присъствие около отбора, но кой знае...

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !