Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Калканджиева събира Алисия и Валери

отпечатай новината

06.11.2013 10:00 | Видян 3476 пъти | Гласували 1

Калканджиева събира Алисия и Валери

След раздялата си с Николета Лозанова Валери Божинов е стоплил драстично отношенията с бившата си половинка Алисия, а срещите между двамата са все по-чести и задушевни. Оказа се, че главен мотор на събирането между фолк певицата и футболиста е не кой да е, а Евгения Калканджиева, научи „Всеки ден".

Именно опитите да събере разделеното семейство, са причина миската и тв водеща така да скочи срещу колежката си Лозанова. През изминалия уикенд Калканджиева изненадващо и безцеремонно изхвърли макета на Николета, който се намира в студиото на нейното предаване, рекламиращ шоуто на плеймейтката. Макар и Лозанова, и Калканджиева да имат едни и същи продуценти, това не спря Жени да избухне и да каже, че не може да търпи куклата на Николета в цял ръст, която й наднича зад гърба. Това даде повод публично да стане ясно, че шестата по красота и плеймейтката са в люта вражда.

В коридорите на телевизията лошите им отношения отдавна не са тайна. „Всеки ден" научи, че двете не могат да се търпят и гледат да не се засичат, въпреки настояванията на шефовете си да спазват добрия тон. Калканджиева съвсем побесняла, след като била принудена от продуцентите да вземе интервю не за своето, а за предаването на Николета.

Войната между Жени и Лозанова е лична и съвсем не датира отсега. Причината е, че Калканджиева е близка приятелка с Алисия, която още ближе рани заради това, че любимият й Валери избяга с Николета, направи й дете и на всичкото отгоре се ожени за нея. Сега фолкаджийката потрива доволно ръце, че двамата са разделени, а приятелството й с Евгения е още по-крепко отпреди, защото именно тя й помага да се събере отново с Божинов. Жени непрекъснато я водела по места, на които уж случайно да го засече, а после я засипвала със съвети как да се държи, когато се вижда с него покрай сина им.

„Коя е тая Николета, бе? Аз я създадох, аз ще я унищожа!", заявила Калканджиева пред Алисия. Последната пък била толкова доволна, че гледала Жени право в очите и я считала за свой гуру. Именно миската подучила певицата да се държи приятелски и дори със съчувствие спрямо Валери покрай раздялата му с Лозанова.

Двете приятелки бяха засечени на няколко срещи в последните седмици, на които основна тема са заговорите срещу Николета. „Вместо да му се цупиш за стари неща, покажи му, че само на теб може да разчита сега", учела я Евгения. И факт, през последните седмици Божинов през ден ходел да вижда сина си, а покрай него и майка му, с която, когато малкият Валерко легнел да спи, оставал да изпие по чаша вино.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !