Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия и Валери се събират?

отпечатай новината

26.08.2013 09:30 | Видян 3592 пъти

Алисия и Валери се събират?

Валери Божинов може да се събере с бившата си половинка Алисия, научи сензационно "Всеки ден" от приятелки на фолк певицата. След като футболистът официално се раздели с Николета Лозанова, напоследък той е затоплил отношенията с някогашната си половинка и майка на сина му Валери-младши.

"Двамата не си говореха цели 2 години. Сега обаче се чуват през ден и се разбират отлично. Алисия е доволна, каза, че Божинов изведнъж е станал много мил с нея и се интересувал как е. Явно си е направил равносметка и е преценил отношението си към нея", разкри приятелка на фолк изпълнителката.

Валери и Алисия дори се видели в края на миналата седмица и завели малкия Валерко на кино. После някогашното семейство вечеряло както едно време в луксозния рибен ресторант на "Кемпински Зографски" в една от затворените за простосмъртни ВИП зали.

Припомняме, че заради Николета Лозанова преди години Валери заряза певицата. Двамата дори водеха ожесточено съдебно дело за издръжката на детето. Впоследствие Божинов вдигна шумна сватба с пловдивската манекенка, а тя му роди дъщеричка.

Според публикация в последния брой на седмичника "Уикенд" Валери Божинов обмисля да подаде молба за развод с Николета. Той бил обиден, че законната му съпруга се е срещала зад гърба му с Ники Михайлов. Нито Божинов, нито Лозанова обаче коментират официално клюката.

"Давам изявления само за спортната си кариера. Не искам да се пише нищо за личния ми живот", скастри медиите Валери. Николета също не иска да каже официално каква е истината. Според запознати тя се надявала футболистът да й прости и да си я прибере. Шансовете това да се случи обаче, изглеждат все по-малки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !