Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия направо се обезобрази

отпечатай новината

23.08.2013 12:45 | Видян 3162 пъти

Алисия направо се обезобрази

Фолк певицата Алисия напоследък става все по-активна в мрежата и непрекъснато споделя части от личния си живот в социалната мрежа. В последно време тя изненадва неприятно своите почитатели с показността, която демонстрира, пише lifestyle.bg.

Наскоро Алисия публикува снимка, на която показва своите нови маркови придобивки и това предизвика много негативни коментари от страна на потребителите. След раздялата с Ники Михайлов певицата се изявява като самотна майка и не спира да натъртва как най-важното нещо в живота й е нейния син, сякаш да успокои самата себе си, че няма мъж до нея.

Иначе стилната и красива Алисия се е превърнала в поредната нафукана мадама, която постоянно парадира с материалните си придобивки. Това обаче не е всичко. От хубавата и естествена красота на Алисия не е останало нищо. Заради многото пластични интервенции тя вече не прилича на себе си и цялостната й визия е изменена.

На последната снимка, която тя спореди с феновете си, Алисия е коренно различна. Гримасата, която е направила стои някак неестествено на лицето й, като я прави да изглежда като мумия. От многото пластики личи, че мимиките на лицето й не са като при нормалните лица, може би заради прекомерно опънатата кожа.

Дали изпълнителката на ''Карамел'' ще тръгне по стъпките на многото момичета по света, които се вманиачават по опреациите, за да изглеждат като кукли, предстои да разберем.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !