Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Жената Гъмзата не го изпуска от поглед

отпечатай новината

13.11.2013 17:00 | Видян 6199 пъти

Жената Гъмзата не го изпуска от поглед

Жената на Йордан Йончев-Гъмзата яко е стегнала поводите на палавия си съпруг. Вече не му дава да направи крачка, без тя да е наоколо, видяха топпапараците на България Днес.

Семейство Йончеви отдавна са в обтегнати отношения. Основен повод за раздорите между Йордан и Юлиана, както е името на танцьорката, е поведението на Гъмзата по негови участия из София и страната. Музикантът постоянно се закача със сексапилни мацки пред очите на всички в заведението, където свири. То не са двусмислени подмятания, то не са откровени покани за бурен секс. Коронният му номер е да показва на сцената колко му е голямо достойнството.

За щастие поне има благоразумието да не се съблича дибидюс гол, а само пери ръце. Когато пък се засече с колежката си от "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич на общо участие, нещата излизат извън контрол. Толкова фриволно се държат, че шокират дори и по-разкрепостените от публиката.

На Юлиана й писнало от тези случки и решила да не дава толкова пространство за действие на благоверния си. В началото на седмицата те се разходиха с джипа си из центъра на София. Паркираха го до малкото НДК, където е студиото на Дългия, и тръгнаха пеш. Йончев обаче не посмя да остави скъпия си тромпет в джипа, взе го под ръка. Юлиана беше без грим, без прическа и къса пола. Въобще трудна за разпознаване!  

Снимка: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !