12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стефан Данаилов пак вдигна кръвно

отпечатай новината

26.11.2013 09:45 | Видян 2128 пъти

Стефан Данаилов пак вдигна кръвно

Стефан Данаилов не може да се пребори с високото кръвно и от седмици се чувствал зле, научи „Всеки ден". Ламбо получил остра хипертонична криза още преди два месеца, но оттогава не можел да се възстанови и непрекъснато поддържал опасно налягане от 170 на 110, като понякога границите достигали и 200 на 120.

71-годишният актьор е известен като един от най-дисциплинираните в гилдията. Данаилов никога не си е позволявал да закъснее за снимки или репетиции или пък заради пиянска изцепка да провали снимачен ден или представление. Единствено когато е бил със сърдечна криза или пък е бил повален на легло от грип, от афиша са падали негови спектакли. Сега обаче Ламбо едвам дишал, задъхвал се от всяка крачка и затова в момента той играе само в „Пигмалион" в Народния театър. По негова молба обаче представлението се играе рядко, тъй като силите на актьора вече не му стигат.

Заради проблеми със сърцето и кръвното той на няколко пъти влиза и в болница през последните години. Колегите му от тв сериала „Фамилията", както и съпартийците му от БСП обаче сериозно са обезпокоени за здравето на Стефан Данаилов. И на снимачната площадка, и в парламента той молел да му мерят кръвното през час, тъй като лекарите му казали да внимава и да следи налягането си. Ако няколко дни поред поддържа много високи граници, медиците го съветвали да влезе отново в болница. Ламбо засега се дърпал и предпочитал да изпълнява задълженията си като депутат. Колегите му в Народното събрание обаче коментират, че активният доскоро Стефан Данаилов сега взимал думата доста по-рядко от трибуната и вече не се палел толкова много и в работата си като депутат.

Дано Ламбо живне и да възвърне пак усмивката си, надяват се неговите приятели и близки. Те са убедени, че здравословните му проблеми през последната година се отключиха най-вече заради сина му Владимир. Детето на Ламбо е от връзката му с актрисата Ирен Кривошиева. Майка и син участваха във „ВИП Брадър" и почти през цялото време коментираха Стефан Данаилов, който изригна и съзря целенасочена акция срещу себе си в шума около незаконния му син. След това Ламбо изпадна и в нервна криза и се затвори за известно време вкъщи, като избягваше медийните изяви.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !