Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Ламбо слиза от сцената

отпечатай новината

07.06.2013 10:00 | Видян 1853 пъти

Ламбо слиза от сцената

Стефан Данаилов иска да прекрати кариерата си както в политиката, така и в киното. На 71 години актьорът все по-често се оплаква, че не са му останали сили за обществен живот и е време да се оттегли, за да кара спокойно и в здраве старините си, научи vsekiden

„Може да направя бенефис през есента", с тази реплика Ламбо шашнал наскоро студентите си в НАТФИЗ, а после я повторил и пред екипа на сериала „Фамилията", в който се снима в момента.

Пред колегите си от парламентарната група на БСП пък още по време на миналото народно събрание признаваше, че му е много трудно да стои с часове в пленарна зала. „Изморява ме дори седенето, мисълта ми също не е вече пъргава", оплакваше се Данаилов още преди Нова година. Повечето му близки обаче отдаваха това на проблемите със сина му Владо, заради които дори закъса с кръвното налягане.
Болежките на актьора обаче не стихвали и той си отчитал, че за човек на неговата възраст е по-добре да си гледа здравето и почивката. Оттеглянето си Ламбо е заявил и пред режисьора Димитър Митовски с молбата ролята му в новия сезон на „Фамилията" да бъде силно орязана, а по възможност дори спряна.

„Дочухме, че ще се наложи персонажът му да се изпари, както стана и в „Стъклен дом", тъй като няма сили да снима денонощно в нашия сгъстен график", потвърдиха пред „Всеки ден" хора от екипа на сериала.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !