Милена Тодорова завърши пета на...

Милена Тодорова завърши пета в масовия старт на 12.5 км....

„ЗЛАТНА МЕЧКА“ ЗА НОРВЕЖКИ „МЕЧТИ“

Павлина Желева, Берлин специално за 19 минути и...

Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013

отпечатай новината

10.12.2013 09:10 | Видян 1933 пъти

Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013

За четвърта поредна година традиционният фестивал на гурме културата у нас Chivas Gourmet Salon събра любители на изисканите храни и напитки. Над 1000 фена на изкуството на готвенето  посетиха презентациите на едни от най-добрите и популярни майстор-готвачи у нас и се запознаха с най-новото във висшата мода в кулинарията.

По време на тридневното събитие своите майсторски умения демонстрираха готвачи от най-добрите и изискани ресторанти в България. Жоро Иванов, президент на Евро-Ток България и главен готвач на Гранд хотел София, приготви по фантастичен начин бели трюфели, родно производство. Майстор-готвачите на ресторант „Чепишев“ Антон Дойчинов и Младен Григоров изкушиха с деликатеси като заешка терина с лешници и студен свински джолан с крем от чесън. Тънкостите на източната кухня разкриха шеф готвачите от японски ресторант Hamachi, индийски ресторант Taj Mahal и тайландски ресторант Blue Moon.

Четвъртият Chivas Gourmet Salon представи най-доброто от портфолиото на Chivas Regal, топ селекция български бутикови винарни, деликатеси като американско говеждо блек ангъс на ViVenda, риба и рибни деликатеси в навечерието на Никулден от фирма „Морски дар“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !