На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Валери Божинов се прави на инвалид

отпечатай новината

17.12.2013 09:10 | Видян 2063 пъти

Валери Божинов се прави на инвалид

Невероятна наглост! Такъв беше коментарът на стотиците свидетели, които видяха преди броени дни как ултралуксозното червено „Бентли" на Валери Божинов престоя с часове на паркомясто за инвалиди пред хипермаркет „Фантастико" на столичния бул. „Симеоновско шосе". Единствено папараците на „Всеки ден" успяха да изловят първо по светло, а после и след залез слънце паркирания върху син квадрат гъзарски автомобил на стойност 700 000 лева, с който футболистът редовно парадира.

„Как не го е срам този простак?", дивяха се от възмущение клиентите на магазина, станали очевидци на акостирането на Валери върху специализираното място, отредено за хора с увреждания. То е обозначено със знак и с рисунка на инвалидна количка, която може да ти извади очите и се разбира дори от идиот какво точно значи. На него могат да паркират единствено инвалиди, на които е издаден талон след решение на ТЕЛК.

„Нямаше други свободни места и този самонадеян хвалипръцко с мръсна газ се засили към синия квадрат, слезе, щракна си алармата и се отправи нанякъде", разказаха свидетелите на Божиновото нахалство. Това се е случило в ранния следобед на миналия петък, а по късна доба колата още продължаваше да е там.

Ако си мислите, че футболистът е прекарал часове в пазаруване във „Фантастико", лъжете се, от него не е имало и помен в хипермаркета. Клиентите на магазина предполагат, че Валери само е зарязал автомобила там, а впоследствие се е запилял в хотелските комплекси съвсем наблизо. В тях обаче паркингът е платен, а на Божинов явно му се е досвидяло да даде 5 лева, след като може спокойно и най-вече безплатно да заеме мястото на човек с увреждания, въпреки гарантираното от държавата право за достъп.

При такова нарушение глобата, която се предвижда от закона, е между 300 и 500 лева. Освен това, при подаден сигнал паяк трябва да пристигне веднага и да вдигне колата. Дали някой се е сетил да алармира администрацията на „Паркинги и гаражи", не е ясно. Вторият вариант е това да се е случило, но служителите да са се притеснили да закачат толкова скъпа кола. Има и трета възможност, която всъщност е най-скандална - Валери да е успял да си извади талон за инвалидност и да паркира с пълно право на синьото място. Това е само хипотеза, която всички се надяват да не е реална.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !