Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Най-касовите звезди на 2013 г.

отпечатай новината

18.12.2013 11:40 | Видян 1615 пъти

Най-касовите звезди на 2013 г.

Кечистът, Дуейн "Скалата" Джонсън, който от години се изявява успешно в киното, е начело в класацията на сп. Forbes за най-касовите актьори на 2013 г., съобщи inews.bg. Класацията e съставena на базата на приходите в международния бокс-офис от филмите с участието на звездите на киното, но не е мерило за индивидуалните им печалби.  Дуейн "Скалата" Джонсън се е снимал в четири филма, излезли  на екран през тази година. Приходите от продукциите с негово  участие, сред които "Бързи и яростни 6", възлизат на 1,3  милиарда в международния бокс-офис. 

Второ място в класацията заема Робърт Дауни Джуниър.  Единственият филм с негово участие, излязъл на екран през тази  година, е "Железният човек 3". За сметка на това лентата е  най-касовата продукция на 2013 г. с приходи от 1,2 милиарда  долара.  Трети е комикът Стив Карел благодарение на солидните печалби на анимацията "Аз, проклетникът 2", в която той озвучава  главния герой.  На четвърто място сп. Forbes поставя Вин Дизел.

Филмите с  негово участие през тази година - "Бързи и яростни 6" и  "Хрониките на Ридик 3", са реализирали съответно 789 милиона  долара и 98 милиона долара в международния бокс-офис. Пета позиция сред най-касовите актьори на 2013 г. заема  Сандра Бълок с участието си във филмите "Гравитация" и "Нежна  полиция".  Шести в класацията на сп. Forbes е актьорът Пол Уокър,  който загина в края на ноември в автомобилна катастрофа. Място в класацията му отрежда участието в "Бързи и яростни 6".


Източник: Contactmusic

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !