12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мария Илиева олекна с 50 бона за целулитни процедури

отпечатай новината

19.12.2013 14:40 | Видян 2937 пъти

Мария Илиева олекна с 50 бона за целулитни процедури

От рязко напълняване и отслабване Мария Илиева се бори като прасе с тиква с ужасния си целулит по бедрата, пише Всеки ден. Поп звездата хвърлила 50 бона за няколко програми от ултра скъпи козметични процедури, с които да изглади т.нар. портокалова кожа.

Преди месеци певицата се подложи на зверска диета и свали няколко килограма, но мощните й крака на римски пехотинец се набръчкали още повече и се изпълнили със стрий и целулит, от които не може да се отърве.

Близки до поп дивата разказват, че заради този си проблем тя рядко си позволява да се снима по бански костюм. Заради увисналата кожа, която я тормози от години, певицата потърсила помощ при най-добрите дерматолози, които да изгладят проблемите по бедрата й. Лекарите пък я пратили на модерната Хипокси терапия, за която обаче отишъл целият й хонорар от журирането в "Х Фактор", коментират близки на певицата. 

Чудодейните уреди помогнали на певицата да стопи мастните натрупвание, но стриите по краката не успели да изчезнат. Специалистите препоръчали на Илиева като краен вариант скалпела на високоспециализиран пластичен хирург.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !