Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Ивана и Преслава - 9600 лева за 75 минути на сцена, Васил Найденов - 9000, Графа - 6600

отпечатай новината

20.12.2013 09:50 | Видян 2387 пъти

Ивана и Преслава - 9600 лева за 75 минути на сцена, Васил Найденов - 9000, Графа - 6600

Коледните хонорари на певците варират между 600 и 20 хил. лв., показа проучване на "168 часа".

За парти през декември звездите вдигат двойно парите, но заради кризата склоняват и на пакетни тарифи.

В последните дни на 2013 г. изпълнители и фирми оцеляват, като комбинират по-модерните и популярни изпълнители с нетолкова известните в бранша .

Възможна е и комбинацията между доказани колоси, които са скъпо платени, и изгряващи млади звезди, които все още държат ниски цени.

Така в пакет можете да поръчате Васил Найденов, чийто хонорар е 9000 лв. или Георги Христов (7200 лв.) заедно с Рафи или Криско (4200 лв.) за коледното си фирмено парти, и да се вместите в бюджет от 10 хил. лв.

За тази сума те ще пеят за вас час и половина, научи "168 часа", след като се свърза като клиент с три от най-големите фирми в този бизнес - "Ара мюзик", "Пайнер" и "БГ рекърдс".

"Комбинацията на няколко звезди е най-предпочитаният вариант, защото се задоволяват музикалните вкусове на няколко поколения и се гарантира доброто настроение за вечерта.

За съжаление това предполага всички разходи да са умножени по две - хонорар, разходи за пътни и нощувка, което не винаги е възможно", обясняват от "БГ рекърдс".

Повечето фолкпевици продължават да държат по-високи хонорари от поп и рап изпънителите.Според проучването на "168 часа" най-скъпото трио в попа за коледно парти са Графа, Михаела Филева и Вензи - 9600 лв.

Те обаче накуп струват точно колкото вземат за коледно парти Преслава, Ивана и Цветелина Янева, но за индивидуално участие. Те са и най-скъпоплатените фолкпевици, е видно от официалните тарифни планове на "Пайнер".

Снимка: вестник ''168 часа''

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !