Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Азис беснее: Не съм болен, мили мои

отпечатай новината

06.01.2014 13:15 | Видян 1723 пъти

Азис беснее: Не съм болен, мили мои

Слуховете за анорексия, които не подминаха и Азис, разгневиха фолк певеца, научи bgdnes.bg. Във Фейсбук той отговори остро на клюките и неверните новини по негов адрес, като се обърна към почитателите си: „Не съм болен, мили мои". „Просто се храня здравословно и тренирам двуразово всеки ден. Не пия алкохол и не пуша. На ръст 187 см. е нормално да тежа толкова. Когато бях дебел, пишехте, че съм гнусен. А когато съм слаб, пишете, че съм анорексик. Не може ли да напишете просто, че изглеждам добре? Благодаря ви за загрижеността!", написа Азис.

Напоследък певецът, който се изявяваше и като водещ и риалити звезда, напълни профила си в социалната мрежа с доста свои снимки, на които показва „напредъка" си в спортуването. От тях се вижда, че действително доста се е променил. Преди известно време той разбуни духовете със закачка към Кличко: „Братле, почвай да трепериш" и снимка, на която показва мускули.

„Василе, вземи направи един клип чисто гол, поне да има какво да пишат нещо интересно", моли го фен в коментар под „опровержението" във Фейсбук.

Азис не е единствената фолк дива, преследвана от слухове за анорексия. Драстичното отслабване на Преслава даде повод за много размишления и спекулации по въпрос болна ли е певицата или не. Самата тя отрича и не се притеснява да качва свои снимки, които понякога са използвани срещу нея.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !