Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Марина Кискинова и Део с общ хит

отпечатай новината

20.01.2014 14:40 | Видян 3971 пъти

Марина Кискинова и Део с общ хит

Новата надежда на българската поп сцена Марина Кискинова е готова с най-новия си проект – денс парчето „Трябва да си луд”. В иновативния и зрелищен проект тя си партнира с едно от най-любмите лица на хип-хоп сцената Део. Официалната промоция на видеото се състоя в събота, 18 януари, ексклузивно в YouTube канала Facing the Sun и за по-малко от 24 часа беше гледано над 6000 пъти.

„Трябва да си луд” е дело на Влади Ампов-Графа, а текстът е на Илия Григоров. Режисьор на видеото е Васил Стефанов. В клипа красивата и супер талантлива Марина Кискинова сменя 4 атрактивни визии – на секси изкусителка, денс лъвица, бунтарка и ексцентричка. Песента дава заявка за клубен хит с денс ритъма си, а видеото е динамично и много зрелищно благодарение на танцьорите от VS Dance, които са направили цялата хореография на клипа.

 Део се включва с рап куплет, с рими в запазената му марка. „Никога не бях играла джаги преди снимките, а в клипа трябваше да го правя и да изглежда естествено. Така че с тежката задача да ме научи се зае Део. Имахме 10 минути преди да заснемем сцената с джагите и той даде всичко от себе си в напътствията. Явно му се получи ролята на учител, защото често го биех в играта. Признавам, че понякога много мило просто ме оставяше да спечеля”, разкри част от снимачния процес изпълнителката.

Освен че вокално партнира на Марина,  Део й е помогнал за снимките и зад камера. „Заставаше до камерата и правеше всичко, за да ме разсмее. Най-искрените усмивки в клипа са изцяло благодарение на Део”, казва младата и амбициозна Марина Кискинова.

„Идеята за този клип от самото начало беше да бъде много цветен, свеж и забавен, и смятам, че точно такъв се получи. Никога досега не съм се чувствала толкова спокойна по време на снимки. Целият екип беше много позитивен и затова работата въреше леко и успяхме да заснемем всичко за един ден. Всъщност снимките ни приличаха повече на парти отколкото на работа - имаше музика, танци, много пица, игри, съзтезание по джаги и беше пълно с балони. Вече подготвям следваща песен”, похвали се Марина Кискинова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !