Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Бабата Гришо: Селяните му завиждат

отпечатай новината

22.01.2014 09:50 | Видян 1693 пъти

Бабата Гришо: Селяните му завиждат

"Хора от нашето село завиждат на моя внук. Не всички се радват. Знаете, че няма човек без врагове", изненадващо разкри бабата на Григор Димитров Тонка. Тя става всяка сутрин, за да гледа мачовете на тенисиста по време на турнира "Аустрелиън Оупън". Голяма част от нейните комшии в село Стойково се радват на успехите, но има и такива, които злобеят, пише България днес.

"Гледаме срещите с моя дядо Господин - разказа баба Тонка. - Много се вълнувам, затова непрекъснато влизам и излизам от стаята. Сърцето ми е такова, че не издържам драмите." Възрастната жена разкрива, че е работила в Гърция, докато Гришо е пробивал в световния тенис, за да помага на семейството. "Помагах с каквото мога - казва баба Тонка. - Реално не сме го гледали с дядото, когато беше малък. За него се грижеха майка му и баща му."

Гришо идва веднъж годишно до село Стойково, за да види своите баба и дядо."Когато си дойде, не яде много и не пие почти нищо - обясни Тонка Димитрова. - Виждаме, че много ни обича и уважава. Господ да му дава живот и здраве." Бабата и дядото са се зарекли да не дават акъл на Гришо при избора на негова половинка. "Нямаме претенции, щом си е харесал Мария Шарапова за жена, ние ще я приемем за снаха", заключва баба Тонка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !