Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Върнаха Ролса на Арабаджиев

отпечатай новината

23.01.2014 15:10 | Видян 8090 пъти

Върнаха Ролса на Арабаджиев

Откраднат лъскав "Ролс-Ройс" за над 600 000 лв. беше заловен на границата на ГКПП-Калотина при опит на 52-годишен пловдивчанин да влезе в страната. При проверката на документите около 1,30 ч. се оказало, че лимузината с немска регистрация е издирвана от септември 2011 г. Тогава е открадната в Южна Франция и е обявена за издирване в Шенгенската информационна система и Интерпол.

Прословутият "Ролс-Ройс" беше голяма атракция за Пловдив допреди 2-3 години. Супер луксозният автомобил често паркираше на кръстовището срещу църквата "Света Петка", където е централният офис на "Виктория Груп". При паркирането бригада от гардове отцепваше квартала и кръстовището и изчистваше всички, позволили си да оставят колата си до тротоара пред "Виктория Груп", пише България днес.

След като известният хотелиер и съпругата му Маринела слизаха от колата, бодигардове изваждаха бели чаршафи от багажника, покриваха кожения салон и едва след това сядаха вътре, за да вкарат лимузината в подземния гараж. Около ролса почти винаги можеше да се види сиво "Бентли" с аленочервен кожен салон - другата гордост в автомобилния парк на Арабаджиеви. За абитуриентската вечер на щерка си Алекс видният пловдивски бизнесмен купи мощен "Макларън", който за кратко засенчи ролса.

От офиса на Арабаджиев не отрекоха, че откритият "Ролс-Ройс" е собственост на бизнесмена. Източници от митницата потвърдиха, че става дума за "Ролс-Ройс"-а на хотелиерския бос, задигнат през 2011 г. от Сен Тропе, където семейството му има резиденция. Там стои и яхтата им. Почти целогодишно фамилията отдъхва и върти мащабния си бизнес от Френската Ривиера.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !