НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Асен Блатечки се върна при жена си

отпечатай новината

24.01.2014 15:10 | Видян 4036 пъти

Асен Блатечки се върна при жена си

Асен Блатечки преживя катарзис. Секс символът на киното и театъра вече е нов човек, който не мисли постоянно с коя красавица да кръшне. Днес голямото му желание е да има здраво семейство и да прекарва повече време с жена си и щерка си. Преди няколко месеца звездата на сериала „Фамилията“ и невестата му Катерина решили да забравят старите грехове и да дадат втори шанс на връзката си, пише Уикенд.

До проблемите в двойката се стигна след серия изневери на Блатечки с колежки. Впрочем и до днес забежките на актьора не са признати от него официално, но съществуват фотодоказателства за флиртовете му – публикувани в пресата, където се вижда за какво точно иде реч. Именно заради тези кадри Асен и Катя охладняха един към друг и общото им бъдеще бе поставено под въпрос.

Но стига сме се ровили в миналото, нека гледаме напред, както са решили и сем. Блатечки. Съпрузите намерили спасителен пояс за отношенията си в лицето на дъщеричката си -13-годишна девойка, кръстена на майка си.

Когато преди време заподозреният за изневери Асен се изнесе от фамилното жилище, с жена му се разбраха той да вижда детето веднъж или два пъти седмично. Този график обаче много тежеше на актьора, той страдаше неимоверно, защото часовете, прекарани с щерката му малееха. А най-гадното за него бе, че в някои седмици бе плътно зает през деня и трябваше да пропуска свижданията.

„Случвало се е дъщеря ми да звъни и да иска да я заведа някъде. Казвам й, че не мога, че имам репетиции и тя ми вика: „Мразя гадната ти работа“. И ми тръшва телефона. Такива моменти са ми най-тежки“, споделял е неволите си екранният любимец.

Сега, слава Богу, най-лошото е вече зад гърба му. След като ледовете в семейството се пропукали актьорът се върнал у дома и можел да се радва на компанията на чедото си. Това е добре дошло и за девойката – тя вече е в пубертета и има нужда от опора вкъщи и от истинско семейство, на което да изплаква душевните си терзания.

Катерина-старша също била доволна, че мъжът й се е завърнал. Тя успяла лично да се убеди в онова, което дълго време й разказвали приятелите й – че у Асен има видима промяна след натирването му от дома, че е станал по-зрял и отговорен, че вече мислел с правилната глава и не поглеждал чужди жени.

Съпрузите си дали още един шанс и по друга причина – бизнеса, твърдят запознати. Двамата отдавна имали намерение да работят по съвместен филмов проект, в който да се изявяват като режисьори и продуценти, и сега са се заели с реализацията. Снимките започнали още преди няколко месеца – горе-долу по времето, когато семейство Блатечки пак станало едно цяло.

В сюжета на лентата били замесени и бързи коли, и красиви жени. Изпълняващият главната роля Асен обаче вече подхождал много професионално и нямал никакви залитания по сексапилните колежки, участващи в продукцията.

Катерина, която също като мъжа си е завършила ВИТИЗ, се явявала супервайзър на проекта. Тя следяла изкъсо творческия процес и по този начин отрязвала всички възможности на съпруга си да кръшне с някоя млада старлетка. Госпожата все пак си има едно наум, че вълкът козината си мени, но нрава – никога!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !