Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Royals" грабна "Грами" за най-добра песен на годината

отпечатай новината

27.01.2014 10:40 | Видян 1616 пъти

Daft Punk, в тандем с Фарел Уилямс и Найл Роджърс получиха Грами за запис на годината за песента Get Lucky на церемонията в Лос Анджелис, пише dnes.bg. Те надделяха сред конкуренцията на парчета на новозенландката Lorde, Бруно Марс и Робин Тик.

Преди това на предварителната церемония, на която бяха обявени носителите на около 70 награди, Daft Punk беше удостоена за най-добър танцувален или електронен албум за Random Access Memories и за най-добър дизайн на неокласически албум.

Фарел Уилямс взе златно грамофонче за най-добър продуцент на годината.

Дуетът от Сиатъл Макълмор и Райън Луис беше обявен за откритие на годината. Двамата бяха отличени с още три трофея - за най-добър рап албум (Тhe Heist), най-добро рап изпълнение и най-добра рап композиция за хита Thrift Shop.

Джъстин Тимбърлейк получи две награди - за най-добро видео (Suit and Tie с Джей Зи) и за R&B песен за композицията Pusher Love Girl. Заедно с Джей Зи надделяха и в категорията за най-добър рап дует с парчето Holy Grail.

Алиша Кийс победи в категорията най-добър R&B албум за Girl On Fire, а Риана получи Грами за най-добър съвременен R&B албум - Unapologetic.

За най-добра рок песен на годината бе избрана Cut me some slack на Дейв Грол, Пол Маккартни, Крист Новоселик и Пат Смиър. За най-добро метъл изпълнение грамофончето отиде в Black Sabbath за God Is Dead?. Най-добрият албум в рока пък е Celebration Day на Led Zeppelin.

Сред героите на вечерта бе новозенландката Lorde, след като Royals грабна една от най-престижните статуетки - Грами за най-добра песен на годината. Призът бе връчен на авторите на парчето Джоел Литъл и Ела О'Конър.

 

 

Снимка: thedaftclub.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !