Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

"Големите надежди" търсят таланти в София

отпечатай новината

03.02.2014 16:45 | Видян 1619 пъти

Ударно започнаха прослушванията за най-новото шоу на Нова в София "Големите надежди". 11-годишен малчуган, чиято мечта е да стане известен като самия Леонардо да Винчи, изуми вокалните педагози на предаването с артистични изпълнения на английски и френски език. Оказа се, че малкият талант има впечатяваща кино и телевизионна биография. Участвал е в турския сериал „Ездачи“, а година по-късно играе във филм за петричката пророчица Ванга.

Сред малките претенденти за слава, явили се в първия ден от кастингите за участие в шоуто, се открои 13-годишна състезателка по художествена гимнастика. Изучаваща цигулка в Националното музикално училище „Любомир Пипков“, тя обожава да свири „Пицикато Полка“ на Щраус и „Кармен“ на Бизе. Талантливата музикантка успешно съвместява спорта и любовта към музиката. Макар да е завоювала призови места в надпревари из страната, мечтата й е да стане известна певица. През 2010 г. печели първа награда в националния форум „Орфеева дарба“.

Приятна изненада за кастинг екипа беше появата на група „Вива“. Музикалното трио е сформирано преди повече от година, но малките дами се познават още от детската градина. Сред любимите им изпълнители са One Direction, Little Mix, Demi Lovato, а от родните звезди – Михаела Филева. Сред кандидатите в столицата бяха и възпитаници на Ливърпулския Институт за Сценични Изкуства –LIPA, чийто патрон и съосновател е легендата Пол Макартни.

Кастингите в София ще продължат до 5 февруари, сряда. Утре ще се проведат прослушвания и в Благоевград. Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !