Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Анистън сложила екстеншъни, за да младее

отпечатай новината

05.02.2014 14:20 | Видян 2245 пъти

Анистън сложила екстеншъни, за да младее

Преди около три месеца Дженифър Анистън реши да подкъси косите си и да се сдобие с модерната прическа "боб" (каре), пише blife.bg. Изглежда обаче дамата бързо се е отегчила от вида си и тези дни отново върна дългите си къдрици с помощта на екстеншъни. Джен намразила визията си, защото мислела, че я състарява. Близки до дамата издават, че тя търпеливо е изчакала 5 часа, докато ѝ прикрепят екстеншъните.

"Джен се оплакваше на приятелите си, че не харесва късата си коса. Тя искаше драстична промяна, но после не харесваше новата си визия. Вместо да изчака косата ѝ да порасне, тя си сложи екстеншъни, както е правила и преди. Тя много държи на прическата си, защото имиджът ѝ зависи до голяма степен от нея.", споделя източник пред медиите.

43-годишната звезда е взела решението и по-друга причина – за да изглежда по-млада. "Тя имаше чувството, че по-късата коса я състарява, което упорито се опитва да избегне.", добавя източникът.

Може би новият вид на актрисата се дължи и на факта, че тя смята скоро да лансира своя линия продукти. Засега обаче, медиите отвъд Океана не издават източниците на тази информация.

Личният фризьор на Анистън обаче споделя, че тя просто е искала да освежи вида си: "Беше спонтанно решение, макар че тя все пак го обмисляше от известно време. Отне ми няколко часа да направя косата ѝ като хората. Но исках да изглежда жива и естествена.", заявява Крис МакМилън пред списание Allure. Анистън направи дебюта на "новата си коса" на рождения ден на Порша де Роси преди броени дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !