Леонардо ди Каприо наруши мълчанието...

Леонардо ди Каприо се дистанцира от Шон „Диди“ Комбс,...

Откриха главата на мъжката статуя в...

След като в петък в древния град Хераклея Синтика беше...

PSS превръщат мечтите в музика!

отпечатай новината

17.02.2014 15:50 | Видян 1324 пъти

PSS превръщат мечтите в музика!

Младата българска банда Pimp Switch Sequence представят новите си песен и видео със специален безплатен концерт

На 18 февруари (вторник) от 18:30 ч. в Studio 5 младата българска група PSS ще представи новото си видео към песента „Мечта“. Промоцията ще продължи със специален концерт, включващ избрани авторски парчета.

Когато действителността омръзва, само мечтите и музиката ни напомнят важните неща в живота. Това е и темата на новия сингъл на PSS, чиято музика е на китариста на групата -  Василен Вълчанов-Лени, а текстът на вокала  - Сандра Петрова.
„С тази песен искаме да накараме хората да не спират да мечтаят, защото мечтите се сбъдват в най-неочаквания момент” - споделят PSS.
Моменти от позитивния и забавен снимачен процес на видеото към “Мечта” феновете на групата ще могат да видят в специалния мейкинг филм, който ще се излъчи по време на събитието .

PSS вече са осъществили няколко турнета на Балканите и в България, но новият им сингъл и видеото към него са първата категорична заявка за бъдещето, амбицията и таланта на музикантите в бандата. Те определят музиката си като алтернативен рок, с блус и прогресив мотиви - едно напълно уместно обобщение за суровата енергия и темперамента им.

Всеки има нужда от своята “Мечта”, а PSS са превърнали своята в музика, която ще споделят с всички любители на качествения рок на един безплатен концерт-промоция.

С това подаръците не свършват – от 18 февруари всеки ще може да изтегли "Мечта" напълно безплатно от официалния сайт на групата - http://pimpswitchsequence.com/ .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !