Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Ивана сваля 10 г. с холивудски лазер

отпечатай новината

19.02.2014 11:00 | Видян 3903 пъти | Гласували 1

Ивана сваля 10 г. с холивудски лазер

Ивана излезе едни гърди пред конкуренцията и вече сваля 10 години с помощта на холивудски лазер. Примата на фолка, която призна, че е "махнала всичко", няма да ляга под ножа на естетичен хирург и да подпълва тук-таме с химия. Вместо това техниката ще накара естественият ѝ колаген да подмлади нейната кожа.

Това става чрез първия в България Fraxel, който струва 300 000 лева. Лазерът е на звездата от сериала на бТВ 7 часа разлика Евелина Борисова, която е управляващ директор на Beauty Systems. Нейният Фраксел дуъл, последна дума на модата в Щатите, маха бръчки дори от шията, белези, включително родилни и хирургически и върши ред другичудеса.

Поради въпросния лазер Дженифър Анистън блести вече на 45 (точно колкото Ивана, двете са от една зодия - Водолей и празнуваха неотдавна) без пластични намеси, както и нейната най-добра приятелка и колега по сериал Къртни Кокс. Другите машинки в студиото във ВИП комплекс в Манастирски ливади "садят" нова коса, елиминират паласки и бричове, ваят дупе, бедра и колене и са използвани от красавици като Линда Еванджелиста, Ваня Цветкова, Ирина Флорин, но и от мъже като Орлин Горанов, Иван Лечев и други знаменитости.

Така се получава пълно преобразяване. При това цените са достъпни - изчистването на белег или петно по кожата, което няма как да стане по друг начин е от стотина лева, а цялостно "ново" лице тръгва от хиляда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !