Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Крум Савов отива в Би Ти Ви

отпечатай новината

21.02.2014 09:45 | Видян 2316 пъти

Крум Савов отива в Би Ти Ви

Крум Савов заема мястото на Краси Минев като лице на спортния отдел на Би Ти Ви. Бившият ръководител на спортния отдел на Нова телевизия ще замени на поста Красимир Минев, който беше освободен покрай рокадите в дирекция „Новини и актуални предавания".

Савов ще оглави целия спорт от 1 март 2014 г. във всички канали в групата на медията. Както „Всеки ден" ексклузивно съобщи, Савов започна да води преговори с телевизията още след напускането на едно от знаковите й лица - спортния журналист Краси Минев.

Крум е достатъчно харизматичен и интересен като личност, за да заеме това важно място. Не се сещаме за някой друг, който би могъл да покрие големите очаквания на зрителите, свикнали с Краси, шушука се из коридорите на телевизията. Привличането на спортния журналист е поредният ход на новия собственик на Би Ти Ви Павел Станчев, който през последните седмици направи генерално разместване в програмната схема на телевизията.

 От ефир паднаха редица предавания сред които „Преди обед", „Модерно" и „Голата истина". „Телевизия номер 1 в България трябва да има и спортни новини №1. Продуктът, който Би Ти Ви създава за Шампионска лига и Лига Европа, е на нивото, на което играят „Барселона" и „Байерн". Ще вкараме повече журналистика в спортните предавания като наблегнем на авторски и ексклузивни материали, интересни гости в студиата и различни подходи към важните спортни събития", каза Савов в съобщение от медията.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !