Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Българи се завърнаха с награди от Световните СПА Награди

отпечатай новината

07.03.2014 16:45 | Видян 1189 пъти

Българи се завърнаха с награди от Световните СПА Награди

На церемония в елитната зала Guildhall в сърцето на Лондон се проведоха Световните СПА Награди. Зам.минитъра на икономиката Бранимир Ботев бе ВИП гост на събитието, което събра световния бизнес елит в спа индустрията. На тържествената вечеря присъстваха над 700 официални лица. Идеен баща на събитието е Марк Малоуни, основател и изпълнителен директор на най-голямото изложение за красота и здраве в света, както и собственик и организатор на Световните СПА Награди. В края на януари г-н Малоуни бе на първата си официална визита в България. За първи път на Световните СПА Награди беше промотирана Категория „Балкани“.

Четири от българските компании получиха своите отличия именно в тази категория. Между тях се наредиха: в категория „СПА хотел“ отличие получи хотел Хелена Ризорт-Слънчев Бряг,  в категория „Балнео и СПА хотелски комплекс“ с награда си тръгнаха от REGNUM HOTEL & Spa Bansko , в категория „Еко продукт“ наградата отиде при „Лидера Груп“ за концепцията „Страната на Орфей“ и в категория „СПА оборудване“  отличени бяха от „СПА Дизайн“-България.  Два дни преди самата церемония се проведе и най- голямото изложение за красота и здраве в света PROFFESIONAL BEUTY LONDON, в което България нямаше собствен щанд, но три български компании достойно представиха нашата страна. Тяхната продукция вече успешно се търгува във Великобритания.

Това са фирмите „Eco Spa“, „Натурал Нейчъръл“ и завод „Яна“-Панагюрище. Очаква се следващата година България да има свой собствен щанд на престижното изложение. Цялостната организация и визитата на българската делегация бе осигурена от представителя на Световните СПА Награди за Балканите г-н Николай Диковски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !