Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Моника постави Станишев на диета

отпечатай новината

13.03.2014 17:30 | Видян 2112 пъти

Моника постави Станишев на диета

Сергей Станишев е особено изнервен в последните дни. Причината е, че лидерът на ПЕС е поставен на тежка диета от бдителната си съпруга Моника, издадоха близки до семейството.

В последните няколко месеца като всеки семеен мъж Станишев доста се поналя. Оказало се, че от домашните манджи на жена си Сергей е качил над 10 килограма. Моника редовно приготвяла италианска паста и домашна баница, което се отразило пагубно на килограмите на червения ас.

Осъзнала, че е угоила половинката си, Моника решила да го постави на диетичен режим. Сега вместо пълноценна закуска от палачинки и бухтички, горкият Сергей получавал една нарязана ябълка и мюсли. Вечер пък му се сервирало само салата с капка-две зехтин и нискокалорично пуешко филе.

„Страшно е! Жена ми ме държи гладен”, жалвал се Станишев на „Позитано“. Той използвал ходенето си до парламента, където похапвал в стола от прословутите депутатски кюфтета.

Въпреки всичко Сергей осъзнавал, че за евроизборите трябва да свали някой и друг килограм. От няколко дни лидерът на БСП ходи на плуване и фитнес. Единствената, която го харесвала по-пълен, е майка му Дина. Тя смятала, че един истински мъж „трябва да си тежи на мястото“ и била категорично против синът й да бъде измъчван с диети.

Източник: в. Укенд

Снимка: scandalno.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !