Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Пак рокади в "Шоуто на Слави"

отпечатай новината

14.03.2014 11:30 | Видян 2300 пъти

Пак рокади в

Поредни генерални и шокиращи рокади очакват екипа на „Шоуто на Слави", научи ексклузивно „Всеки ден". След като култови актьори и сценаристи си тръгнаха един по един заради грубото и неуважително отношение на водещия, а паричните премии и заплати постоянно падат заради нисък рейтинг, проблемите на Дългия удариха и по музикантите от „Ку-ку бенд".

Нещо повече - водещият готви кардинални промени в състава на групата. След като остана с пръст в уста след изненадващото заминаване на вокалистката Цветелина Грахич, която се качи набързо на самолета в компанията на Георги Милчев - Годжи, за да се изявява отвъд Океана, Трифонов е на път да загуби още една от знаковите фигури на бенда. Както първи ви съобщихме, и виртуозният пианист Евгени Димитров - Маестрото обмисля сериозно да замине за Обетованата земя Америка при колегите си, където има намерение да си основе звукозаписно студио.

Слави бил притеснен не на шега, че от знаменития „Ку-ку бенд" няма да остане и помен, а това е един от основните елементи в шоуто. За това и напоследък започнал да се оглежда за ново лице, с което да замени изоставилите го музиканти.

„Все по-често го засичаме да говори по телефона с Деси Добрева, даже се срещаха няколко пъти, явно кроят някакви съвместни планове. Много странно при положение, че преди се беше зарекъл, че никога няма да я вземе обратно, след като напусна безцеремонно преди години", шушукат от екипа на предаването.

Не е ясно дали къдрокосата водеща ще приеме да е втора цигулка в предаването, въпреки че неведнъж е споменавала, че с радост би работила с шоумена и екипа му отново, както и че таи най-мили и добри чувства към бившите си колеги.

„Деси положи много усилия, за да й се получат нещата със соловата й кариера, за съжаление обаче не придоби славата, която очакваше. За това за никой не би било изненада ако се върне при Слави", споделят близки до чаровната певица. Освен това работата в телевизионно предаване не е толкова натоварваща както, например, да обикаля страната по концерти и турнета. А и така ще има повече време за дъщеричката си Алина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !