Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Гага на лондонската премиера на Жокера

 Лейди Гага ще се превъплъти в образа на Харли Куин в...

Психопат в "Къртицата"

отпечатай новината

19.03.2014 12:00 | Видян 2224 пъти

Психопат в

Бившата гимнастичка Екатерина Щайнингер, която бе изгонена от „Къртицата", била истински и опасен психопат, твърдят пред „Всеки ден" познатите й. Според тях баба Кети, както я наричаха съквартирантите, е патологичен лъжец. Цялата история за това как е жертва на заговор от снаха си и майка й, за да не си вижда внуците, била силно преувеличена, разказа пред „Всеки ден" съпругата на сина на Екатерина Петя.

„Всичките й истории са хипербола, тя има някакъв комплекс от това, че като майка не се е грижела за сина си особено много и сега е вманиачена да гледа внуците си, като постоянно се меси в живота ни и се налага. Аз отказвам да й разрешавам да ги вижда, защото ме е страх от нея. Изпращала ми е десетки есемеси как ще ми счупи главата, краката и ще ме потроши цялата. Пазя всичко", сподели Петя.

Кети заливала и сина си с ужасяващи съобщения, в едно от което дори била написала: „Вече не съм ти майка и не стъпвай даже на гроба ми".

Докато синът й и семейството му били в Австрия, Кети взимала със себе си внука си Калоян един път на седмица. „Впоследствие детето не ми се връщаше в уговорения час, а по нейно усмотрение, в колкото часа тя прецени, върнаха ми го един път с оток и насинено око, опитвала се е да го къпе, при положение че бях помолила да не го прави, детето беше ужасено и пищеше от вода само като я види", разказа Петя. Тя е категорична, че Катя има някакъв психически проблем, тъй като дотолкова се вманиачавала в нещо, което си науми, че си фантазирала разни неща и ги вярвала.

 

Снимка:  vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !