Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Цвети блести в самошита рокля на парти в Маями

отпечатай новината

20.03.2014 14:00 | Видян 2084 пъти

Цвети блести в самошита рокля на парти в Маями

Цветана Пиронкова се изяви като дизайнер и манекен едновременно на партито на участниците в тенис турнира "Sony Open" в Маями, пише в. Стандарт. Партито се проведе в луксозния нощен клуб "Кавали" на популярния булевард "Оушън Драйв" в града. Заведението е сред любимите на "отчаяната съпруга" Ева Лонгория и звездите на шампиона от НБА "Маями Хийт".

Цвети се появи в малка черна рокля с декорации, напомнящи български шевици. Самата Пиронкова е автор на дизайна. "Тази вечер посетих бляскавото парти на играчите, където имах възможността да покажа една от първите си модни идеи", написа тенисистката във Фейсбук под снимка от събитието.

Това не е първата модна изява на Цветана. Преди месец националките ни за "Фед Къп" заминаха за Будапеща в рокли по дизайн на пловдивчанката.

По-рано вчера Цвети прескочи безпроблемно първия кръг от надпреварата в Маями. Нашето момиче победи Галина Воскобоева (Каз) с 6:2, 7:5. Успехът й гарантира чек за 15 000 долара и 35 точки за световната ранглиста. Следващата й съперничка е поставената под номер 25 румънка Сорана Кърстя. Досега Пиронкова не е минавала втори кръг в Маями.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !