Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нашенец снима с Кийфър Съдърланд

отпечатай новината

03.04.2014 11:45 | Видян 1967 пъти

Нашенец снима с Кийфър Съдърланд

Нашенецът, станал популярен с участието си в "Африка: Звездите сигурно са полудели", е балкански шампион по плуване и освен английски, говори свободно испански и италиански. В момента основно работи и живее в Лондон, научи bilfe.bg.

Българинът Юлиан Костов, който стана популярен с участието си в риалити формата на БиТиВи "Африка: Звездите сигурно са полудели", се снима заедно с холивудската звезда Кийфър Съдърланд в новия сезон на сериала "24: Live Anothеr Day".

Работата по лентата продължава и в момента по улиците на Лондон, като премиерата се очаква да бъде тази есен.

25-годишният мъж определя работата си в тв екшъна като сбъдната мечта, тъй като никога не е предполагал, че ще се снима в поредица, която е гледал по телевизията още като дете. Сам характеризира участието си като скромно.

Сцената, в която Юли се появява, е следната: Джак Бауър (Кийфър Съдърланд) заедно с Кейт Морган (Ивон Страховски) излизат от хотел в Лондон. Юли проверява дали автомобилът на двамата е в изправност. Кима, че всичко е наред, и звездите изчезват.

Работата с агент Джак Бауър обаче не е първият досег на Костов до голямото кино. Той има участие в два български проекта - "Корпус за бързо реагиране" и първия роден зомби филм "Код червено", пише в."Монитор". Повече за актьорските му заложби вижте във видеото.

Снимка: Asif Patel Photography

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !