Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Ламбо без заплата

отпечатай новината

08.04.2014 11:15 | Видян 1646 пъти

Ламбо без заплата

Стефан Данаилов остана без пари. Актьорът не е получавал хонорар за участието си в сериала "Фамилията" близо четири месеца. Продуцентите бавят плащанията на целия си екип. Финансовата криза не подминала дори най-голямата им звезда. Неговото възнаграждение за последните месеци все още не е платено, , разбра "България днес" от екипа.

Ламбо получава най-голяма заплата от всички актьори. Общата сума на договора му надминава 100 000 лева. Засега той не е получил около 30 бона. Не се знае докога ще продължи забавянето. Въпреки хитовите сериали, които снимат Митковски и Гочев, фирмата им има затруднения. Една част от служителите дори вече са напуснали работните си места и търсят препитание другаде. На останалите служители и актьори продуцентите са обещали да се изплатят припърва възможност. Не е ясно обаче кога ще се случи това.

В момента сериалът на Би Ти Ви е единственият ангажимент като актьор на Данаилов. От известно време насам той отказва много покани както за български филми, така и за снимки в чужбина. Екипът на "Фамилият" не изключва възможността това да е последният ангажимент на актьора. На няколко пъти той е намеквал, че след финала се оттегля завинаги. Освен хонорар от сериала актьорът получава и заплата като депутат. Самият Данаилов винаги е казвал, че за него тя не е важна и далеч не е основният му доход. За момента обаче разчита само на нея.

Въпреки неизплатените заплати Ламбо и компания продължават да снимат епизодите на "Фамилията". Героят на Данаилов се разболя от рак малко след като самият той се върна от лечение във Франция. През миналата година лекари откриха лимфом на големия актьор. Заради болестта си Ламбо дори за кратко прекрати снимките на 'Фамилията". Още преди да замине за лечение във Франция, той беше обещал на екипа на продукцията, че ще снима до последно. Здравословното състояние на актьора промени и програмата на Би Ти Ви. По първоначален план на екран в момента трябваше да върви "Революция Z", но шефовете взели решение да изместят графика.

"В момента снимаме, Данаилов се чувства добре и това е най-важното. Той сам предпочиташе снимките да са по-скоро, а не да си стои вкъщи", казват от продукцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !