Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Ламбо с вълчи апетит, наддал 7 килограма

отпечатай новината

24.03.2014 14:45 | Видян 2273 пъти

Ламбо с вълчи апетит, наддал 7 килограма

Големият актьор Стефан Данаилов разкри за първи път подробности за болестта си и как се е справил с тежкото лечение у нас и във Франция, пише "Всеки ден". С признанието, че не е усещал да му има нещо, когато открили лимфома му, Ламбо сложи край на спекулациите как месеци преди да напипа бучката на врата си се е чувствла зле.

Майор Деянов призна, че никак не му е било лесно да понесе агресивната химиотерапия, но и че се е радвал на много сериозно внимание от близки и приятели. Заради изключително отласбналата имунна система обаче бил принуден да се изолира от външния свят почти напълно и ограничил срещите си с хора до минимум. "Като ме снимаха, целият екип беше с хирургически маски, за да не ме зарази някой случайно с грип", призна актьорът за последните кадри от "Фамилията", които заснел, докато му вливали химикалите в тялото.

Въпреки тежките моменти, той никога не е губил вяра, че ще се излекува и възстанови. Най-стресиращо за обичания актьор е било чакането на резултатите от изследванията, които били ужасяващо много. В парижката клиника буквално прегледали всеки сантиметър от тялото му с помощта на скенери и различни кръвни показатели.

"Духът ми се повишава все повече и с пукването на пролетта", похвали се Ламбо пред Сашо Диков, едва месец след последния преглед във Франция. И доволен разкри, че е наддал с цели 7 килограма след края на химиотерапиите. "Гони ме вълчи апетит", с хумор каза той. Оттогава той е в ремисия, а състояението му ще контролират родните лекари. Ламбо ще продължи с изследванията у нас, но няма да се отказва да работи и на двата фронта - и в парламента, и в театъра.

В четвъртък пък му предстои да получи знака на София. Данаилов бе предложен за почетен гражданин от столицата. Мотивите на съветниците от БСП са изключителните постижения и приноса му в обществено-политическия и културен живот в София. Те напомнят, че Данаилов вече е 30 години е сред водещите актьори на Народния театър, както и че е носител на най-голямата награда за принос в българската култура - орден "Стара планина"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !