Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Милица Гладнишка покорява Кан

отпечатай новината

14.05.2014 14:30 | Видян 1832 пъти

Милица Гладнишка покорява Кан

Популярната актриса и оперна певица Милица Гладнишка ще се представи на фестивала в Кан. Това ще се случи благодарение на късометражния филм с нейно участие Janne of Love, който попадна в програмата The Short Film Corner.
Заглавието е създадено под режисурата на Вилма Карталска и Радко Савов. Историята разказва как героинята на Милица се влюбва и се жени за финландец. Двамата се местят да живеят в северната страна, само че семейният им живот не потръгва така, както са очаквали. А проблемът в цялата ситуация е фактът, че започват да се проявяват клишетата и предубежденията за хората от Изтока и Запада.

"Между 14-25.05.2014 късометражният филм Janne of love ще бъде презентиран на Филмовия фестивал в Кан на щанда на НФЦ в South-East European Pavilion №134 във Village Int. Riviera, съобщи inews.bg. Там можете да намерите информация за проекта и екипа, както и да оставяте съобщения за нас. Режисьорката Вилма Карталска ще присъства лично между 17-20.05. Ще ви очакваме!", пише във Facebook страницата на филма.

Snimka: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !