Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Първият зелен GoBio фестивал в София

отпечатай новината

16.05.2014 15:45 | Видян 1980 пъти

Първият зелен GoBio фестивал в София

Тази неделя (18 май), ще се проведе първият GoBio фестивал, от 09:00 до 18:00 часа в комплекс „Макси“ на столичния бул. „Симеоновско шосе“ 110.  Очакват ви много атракции, лекции, спорт, био базар и още много изненади, а входът е свободен.

Между 12:00 – 13:00 часа, Дидо от D2, Миленита, Елен Колева, Мария Силвестър, Никол Станкулова и Драго Симеонов ще направят демонстрации и ще приготвят в различните зелени работилнички - хрупкав домашен хляб, био градинка, домашно кисело мляко, ръчно изработени свещи, безвреден сапун с етерични масла, здравословни сладки и бижута от стари вещи.

В зелената изложителска зона освен уъркшопове ще има различни специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и  услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят публиката с най-различни теми: Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях – с холистичния нутриционист Надя Петрова; Хранене за добър имунитет – с д-р Райна Стоянова; Пълноценното детско хранене - от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова; Основни етапи в био земеделието – с д-р Светла Николова; Храните - полезни за едни, вредни за други според Аюрведа -  с д-р Антоанета Заркова.

Паралелно с лекциите, професионални треньори и инструктори по йога - Светла Иванова, пилатес - Наташа Радуканова, комбат екстрийм - Мартин Гаджев, дeнс екстрийм - Стелиос Кон и зумба - Даво Гарсия ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус.

Входът за GoBio Фестивал е свободен. Предварителна регистрация е необходима само за лекционните и спортните модули, тъй като имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg.

Очаква ви томбола със страхотни награди и изненади!
•    Професионален велосипед от фирма Максбайк
•    Уикенд за двама в хотел «Перун Лодж» гр. Банско
•    2 броя индивидуални ортопедични стелки, изработени от «Фуут кеър медикотехническа лаборатория» ЕООД
•    3 безплатни урока по скуош с професионален инструктор

Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio. Изданието вече спечели своето първо признание, като получи престижната награда за печатна медия на състоялите се за четвърти пореден път награди за най-добра марка – BestBrandAwards.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !