Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коко Каменаров за щуротиите на Чочо Попйорданов

отпечатай новината

26.05.2014 17:00 | Видян 3319 пъти

Коко Каменаров за щуротиите на Чочо Попйорданов

Най-странното е, че колкото и да обичаше Хилда, така и не запомни номера на мобилния й. Всеки път, когато искаше да се обади на жена си, ми звънеше и казваше: "Джони, как беше номерът на арменчето?"

 Точно една година след като актьорите от Народния театър изиграха "Хъшове" в памет на Чочо Попйорданов, пред камерата на "Жените говорят" по TV7 на 24 май застана неговият най-близък приятел Коко Каменаров. Миналата събота в най-шумното женско шоу Елена Петрова през сълзи разкри образа на Чочо, като ментор и закрилник. Тази събота по TV7 Каменаров си припомни момчешките бели и щуротии, обвързали двамата приятели в незабравими спомени.

„Аз не помня от кога и защо познавам Чочо. Станахме истински, извънредно близки, откакто той се загаджи с Хилда. Бяхме почти роднини. Живеехме едни до други. Те бяха хора, които страшно си мязаха. Въпреки това връзката им беше разрушителна, защото и двамата бяха луди глави, като два остри камъка”, споделя Коко и допълва: „Най-странното е, че колкото и да обичаше Хилда, така и не запомни номера на мобилния й. Всеки път, когато искаше да се обади на жена си, ми звънеше и казваше: ”Джони, как беше номерът на арменчето?”

Чочо и Хилда бързо се решили на брак, а по думите на най-близкия му приятел, този брак така и приключил – бързо. Според Каменаров друга разтърсваща любов на Чочо, тази с актрисата Йоана Буковска, е била колкото силна, толкова и опустошителна. „Йоана се появи една есен – не знам как и защо. Бях помолен да отида, за да ми бъде представена. Чочо беше истински и много влюбен в нея. Но не беше от тая любов, която те кара да летиш”, опита се да разкаже за изпепеляващите чувства между двамата актьори най-приближеният до Попйорданов. Що се отнася до последната му спътница Даниела, по думите на Каменаров тя била изтъкана от любов към актьора. „Тя бе най-прекрасният човек за Чочо – дето има един лаф – да си го заведеш в къщи, да те изгони майка ти. Днес Даниела и Хилда са в прекрасни отношения.”


продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !