Трудно някой ще ме вземе за жена...

Порнозвездата Гал Ричи разкри недостатъците на работата...

Хилтън, Хаят, Халите и Приморско с БГ...

Шестото издание на Българските туристически награди се...

Антон Хекимян намрази Биляна Гавазова

отпечатай новината

03.07.2014 09:36 | Видян 3316 пъти | Гласували 1

Антон Хекимян намрази Биляна Гавазова

Първоначално двойката тръгнала да покорява ефира с привидна любов и разбирателство помежду им, но с течение на времето Антон станал все по-раздразнителен по отношение на Гавазова, споделя "Всеки ден". Хубавицата от Шумен почти не задава въпроси на гостите в студиото или ако се обади, то е с нелогично питане или просто за да допълни питането на Хекимян.

Най-често, преди да се обади, Гавазова се вторачва неадекватно в една точка, пипайки се по ухото. Тогава всъщност редакторът й говори в слушалката какво да пита, но зрителите го отдават на разсеяност и притеснение от непосилно тежката корона на водеща на най-гледания сутрешен блок.

Шефовете на Биляна са се видели в чудо от, меко казано, незадоволителното справяне с работата й и вече пускат в изпълнение план за отстраняването й, поне от студиото, засега. Хитрата им идея е бившата репортерка да прави живи включвания отвън. Ето защо във вторник Биляна беше пратена на Витоша да отразява Джулай морнинг, а в сряда пропусна важен разговор в студиото, защото пътуваше към тенискортовете в Борисовата градина за интервю с бивш треньор на Гришо.

С новата схема хем ще запазят Гавазова като лице, и то в среда, в която тя се чувства по-уверена в качествата си, хем Хекимян ще престане да мрънка, че има недостойна екранна половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !