Excelsior Victoria: легендата на Соренто

Гранд хотел Excelsior Victoria е символът на Соренто не...

Новото поколение хоби-готвачи...

След по-малко от седмица на кулинарната арена на...

Слави държи Грахич гладна

отпечатай новината

07.07.2014 09:15 | Видян 1006 пъти

Слави държи Грахич гладна

Слави Трифонов стриктно съблюдава теглото на Цветелина Грахич. Тя разказа пред bTV как като е постъпила на работа в Шоуто са ѝ казали, че трябва да поотслабне. „Тогава бях пълничка“, започна тя, а после се поправи през смях: „Не че сега не съм де“.

Певицата разкри дори че контролът от Слави за теглото ѝ продължава и до сега. Когато тя била в САЩ с „колегата си Годжи“, разказа Грахич, шоуменът дори ѝ звънял да я проверява дали не яде прекалено много. Тя обаче не се поддавала на изкушението и не се получил йо-йо ефектът. „Като се върнах, супер добре се чувствах“, призна Грахич. Певицата опроверга и слуховете, че излиза с Годжи. Тя каза, че си има приятел, но той не е от екипа. Това било и по съвет на родителите ѝ, които също са музиканти. Ако се забъркаш в нещо такова в работата си, няма да оцелееш дълго там, съветвали я те.

 

Тя разказа пред bTV как като е постъпила на работа в Шоуто са ѝ казали, че трябва да поотслабне. „Тогава бях пълничка“, започна тя, а после се поправи през смях: „Не че сега не съм де“. Певицата разкри дори че контролът от Слави за теглото ѝ продължава и до сега. Когато тя била в САЩ с „колегата си Годжи“, разказа Грахич, шоуменът дори ѝ звънял да я проверява дали не яде прекалено много.

Тя обаче не се поддавала на изкушението и не се получил йо-йо ефектът. „Като се върнах, супер добре се чувствах“, призна Грахич. Певицата опроверга и слуховете, че излиза с Годжи. Тя каза, че си има приятел, но той не е от екипа. Това било и по съвет на родителите ѝ, които също са музиканти. Ако се забъркаш в нещо такова в работата си, няма да оцелееш дълго там, съветвали я те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !