Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Сибил ходи с Елвис, но отрязва де Ниро

отпечатай новината

04.08.2014 11:06 | Видян 4601 пъти | Гласували 1

Сибил ходи с Елвис, но отрязва де Ниро

Едно от най-свежите неща, които вървяха на малкия екран у нас в края на соца и в зората на демокрацията беше прекрасната криминална комедия „Съдружници по неволя”. Химията между изгрелия точно от този сериал Брус Уилис и неговата екранна партньорка Сибил Шепърд, бивша манекенка, инвестирала в детективска агенция, беше очевидна. Цяла България беше убедена, че двамата няма как да не спят заедно. А дали е така?

Според Сибил те се били разбрали, въпреки увлечението, което изпитвали един към друг, да не развалят общата си работа с бурна връзка. Шепърд обаче не отрича, че е спала с Уилис. Според близки до нея мъдрото решение да не смесват полезното с приятното – любовта с бизнеса, било взето след първия им път заедно.
Най-известната връзка на Сибил е със самия Крал на рока Елвис Пресли. Малкото момиче от Мемфис, щата Тенеси, хваща за гадже мега звездата, когато е на 20. На 16 години госпожицата е избрана за „Мис Тийнейджър”, на 18 за „Модел на годината”. Така че две години по-късно е достойна спътница за Краля. Разделя се с него, защото въпреки цялата си любов към певеца, започва да не може да понася неговото несекващо увлечение към наркотиците, което го превръща в различен човек – истински звяр. Точка на тази връзка поставя флирта й с режисьора Питър Богданович. Той я заснема в нейната първа роля в The Last Picture Show. Всъщност, историята е много забавна и показателна, че кой каквото прави, на себе си го прави. Жената на режисьора вижда Сибил на корицата на списание. Казва му – ето това е момичето, което търсиш за новия си филм. Годината е 1970. На следващата Сибил вече е изиграла образа и това й носи първа номинация за „Златен Глобус”. Тя печели общо 3 пъти приза в своята кариера. Постепенно буйната блондинка се изнервя и от Богданович, който й проправя пътя към артистичните върхове и я вкарва в шоумафията на Щатите.

За да я ревнува, се хваща с Джак Никълсън

Следва поредният филрт за нея, който обаче е възприет от актьора – тогава истински холивудски лъв на върха на кариерата и славата си, съвсем насериозно. Когато го зарязва, той решава повече никога да не й проговори. И го спазва. Само веднъж, много години по-късно е забелязван да й казва „Здрасти” на едно парти, което жълтата преса превръща в световна сензация.  
През 1976 г., когато снима култовия филм „Шофьор на такси” заедно с ненадминатия Робърт де Ниро, огненият мачо дава мило и драго да я вкара в леглото си. Сибил шепърд обаче го реже, при това доста демонстративно. Блондинката получава неговото презрение.

Двамата не си промълвяват повече, освен реплики пред камерата

По време на общата им работа, красавицата забива и Дон Джонсън – американският секссимвол от 80-те години, когато и двамата са на върха на славата през 1985 г. Даже и името на минисериала, който правят ги кара да осъществят служебния роман – „Дългото горещо лято”. Дон намазва повече от джазмена Стан Гец – един от най-големите изпълнители на 20-и век, който обещава да направи цял албум срещу една нощ със Сибил, която наред с всичко друго, има и издадена колекция от песни в своята кариера още през 1974 г. Блондинката реже мечтателя.
Според психолозите сложните й отношения с мъжете сеи дължат на нейния драматичен и неуспешен брак. През 1978 г., отчаяна от първия спад в кариерата си, Сибил решава да се прибере обратно „на село” в Мемфис. Сключва брак от отчаяние. Съпругът й е автодилър и собственик на нощни клубове. Ражда им се дъщеря Клементин, но семейният живот трае общо 3 години. След като приключва, Сибил отново се връща в Ню Йорк – предпочитаният от нея град.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !