Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мая и Крум Савови празнуват с най-известното шоколадово яйце

отпечатай новината

06.10.2014 13:44 | Видян 2379 пъти

Мая и Крум Савови празнуват с най-известното шоколадово яйце

Kinder Surprise отпразнува 40-тия юбилей на малките изненади със специално събитие в Sofia Event Center -  София, на което бяха поканени всички малки и големи почитатели на марката. Шест тематични зони радваха най-големите любители на марката. Гостите имаха възможност да създадат гигантска поздравителна картичка, да се потопят в приключенията на духчето Фантомини в неговата огледална стая, да играят с големи сапунени балони, създадени от още по-големи клоуни, да се гримират като любим герой на Kinder Surprise или просто да запечатат незабравими спомени на специален фотокът. За добрата атмосфера Киндерино бе подготвил музикални и танцови представления на детски формации и още много изненади.

 Сред специалните гости на рождения ден бяха Мая и Крум Савови с близнаците си Катрин и Крум. Заедно със своите родители те подготвиха красиви поздравителни картички за рожденика и не пропуснаха да се снимат с него. Певицата Миленита също се присъедини към празника. Тя и децата й се прехласнаха по гигантските сапунени балони и се превърнаха в мини героите на Kinder в къта за рисунки върху лица. Фурор сред гостите предизвика с появата си любимецът на тийнейджърите Venzy, който се впусна в мистериозно приключение в стаята на духовете с Фантомини.

 Всеки може да сподели своите пожелания към рожденика като изпрати поздравителна картичка чрез специално приложение на сайта www.ks40.bg.   От 1974 Kinder Surprise радва милиони деца с една революционна идея като комбинира шоколодoво яйце, изненада и играчка Kinder Surprise и създава вълнуващ и забавен свят,  а в същото време предоставя на родителите ползотворно и емоционално преживяване.   От създаването на шоколадовото яйце досега са продадени близо 30 милиарда яйца по целия свят с повече от 8 000 различни играчки. Почти всяка година се създават над 100 нови играчки, насърчаващи детското въбражение и творческо мислене.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !