Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ники Илиев се залюби със сестра си

отпечатай новината

11.10.2008 09:00 | Видян 21677 пъти | Гласували 2

Ники Илиев се залюби със сестра си

Сапунката Забранена любов, която тръгна по Нова в неделя, разбуни духовете още преди старта си. Оказа се, че бг сериалът не е бг, а е по лиценз. СЛАВА разкри още, че голяма част от младите актьори взимат доста ниски хонорари.

Не ни убягна и друга пикантна клюка. Ники Илиев е гадже със сестра си (в сериала) Саня! Двамата са се залюбили по време на снимките.
Искрите припламнали, въпреки че в сапунката двамата (Елица и Мартин) са братче и сестриче. В реалния живот обаче нещата стоят по съвсем друг начин. Според запознати Саня и Ники са двойка и май са сериозно заедно! Както е известно, актьорът дълго време нямаше връзка, тъй като страдаше по бившата си приятелка – лекоатлетката Ивет Лалова. Предпочиташе да се съсредоточи върху работата си, отколкото върху любовта. Стрелите на Амур обаче не са му простили.

Мълвата носи, че даже е имало моменти, когато работата по сериала била сериозно затруднена. Влюбените гълъбчета открито демонстрирали чувствата си пред хората от екипа. Или да си го кажем направо – натискали се пред леко смутените си колеги.

След време обаче другите свикнали с цуни-гунито и не им правело впечатление. До неотдавна се говореше, че искри прехвърчат между Ники Илиев и другата звезда – Елен Колева. Храбрата шивачка и бившият модел и в сериала са в доста близки отношения. Оказа се обаче, че извън снимачната площадка няма нищо сериозно. Ники признал пред свои познати, че Саня му допада много повече като външен вид, характер и излъчване, отколкото Елен.

Саня е бивша манекенка от Ивет фешън. Има роднинска връзка с един от най-богатите хора в България Васил Божков, ако се вярва на мълвата. От Видин е, преди време е била гадже на актьора Деян Донков. Носят се слухове, че той не се е държал много добре с нея. Даже я е поступвал. Но дали наистина е така, не се наемаме да отсъдим. Не знаем също дали агресията му се е дължала на ревност или на нещо друго. Красавицата обаче вече е забравила за този период от живота си и се е отдала на новата си любов. Сигурни сме, че Ники се отнася към нея джентълменски. А колко време ще продължи връзката им, само времето ще покаже!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !