Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Хапчета обезобразиха Еминем

отпечатай новината

07.11.2014 17:50 | Видян 4031 пъти

Хапчета обезобразиха Еминем

Еминем провокира много въпроси с появата си на наградите „Иноватор на годината” на Уолстрийт в Ню Йорк. На фона на всички костюмари лошото момче на рапа беше облечен неглиже с кожено яке и шапка тип „бийни”. Това, което смути присъстващите обаче беше лицето му – много бледо, уморено и неестествено.

Веднага тръгнаха спекулации, че виновник за това е пристрастеността му към хапчетата. Пред време звездата призна, че гълтал какво ли не, тъй като не можел да спи. Всичко започнало покрай снимките на лентата „8 миля”, където той прекарвал по 16 часа на снимачната площадка и после не можел да затвори очи.

Постепенно Еминем залитнал по успокоителните и пиел „невероятно количество” Викодин, Валиум и Амбиен. През 2005 г. певецът прекратява кариерата си за цели три години, след като спешно влиза в болница. После минава и през няколко клиники, докато лекува от зависимостта си.

„Ако бях постъпил в болница 2 часа по-късно, щях да съм мъртъв. Органите ми изключваха. Черния ми дроб, бъбреците ми…всичко. Трябваше да ме поставят под диализа, не мислеха, че ще оцелея”, разкри неотдавна звездата.

В момента Еминем твърди, че е добре и че вече няма афинитет към хапчетата. Той се завърна триумфално а музикалната сцена и подготвя новия си албум, в който ще се включат и много негови колеги.
Снимка: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !