Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Пи Диди: Камерън Диас е най-сексапилната жена

отпечатай новината

28.11.2014 17:51 | Видян 2692 пъти

Пи Диди: Камерън Диас е най-сексапилната жена

Камерън Диас определено е фатална жена, която оставя трайно в съзнанието на мъжете, с които е била. Или поне на един със сигурност. Пи Диди е известен с връзките си с популярни дами през годините, но изглежда русокосата актриса продължава да пали страстите в него.

По-рано тази година той призна, че Дженифър Лопес е невероятна жена и че дупето ѝ е „национално богатство”, към бившата си обаче рапърът храни само приятелски чувства. Вниманието на певеца обаче е насочено към друго ексгадже, за което съжалява, че не са задълбочили връзката си.

Преди няколко дни рапърът не могъл да спре да говори за Камерън Диас, докато бил навън с приятели споделил на приятели, че тя му липсва. Разговорът се насочил около връзката на актрисата с рокера Бенджи Маден и той въздъхнал:

„Тя е най-сексапилната жена на света. Ако можех да върна времето назад, щеше да бъде различно сега”, разкри източник пред Us Weekely. 45-годишният певец и 42-годишната актриса започват да се срещат през 2008 година, когато се запознават на наградите „Оскар” и в следващите години многократно са забелязвани на интимни срещи,както и да излизат в малките часове на сутринта от хотели.

През 2012 година двамата отново са видени заедно на официално събитие в Западен Холивуд. Говорителите на звездите отричаха до последно, че помежду им има интимни отношения, но кадрите говореха друго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !