Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Ерик засне видеоклип на „Незаконно”

отпечатай новината

15.10.2008 11:07 | Видян 2588 пъти | Гласували 2

Ерик засне видеоклип на „Незаконно”

Хитовият изпълнител на „Диапазон рекърдс” – Ерик засне видеоклип към песента „Незаконно” от дебютния си албум. Парчето с модерно поп-фолк звучене е по музика на Тасос Панагис, аранжимент - Даниел Ганев и текст на Росен  Димитров.

Видеото се засне в пловдивския фолк клуб „Версай”.  Участие в имиджовия клип вземат и две професионални танцьорки.  Певецът сподели и една интересна случка около снимките. Без да иска фотографът, улисан в снимките, стъпил върху една от лампите, която била оставена за малко на пода. И тя се счупила, което забавило малко работата на екипа, докато се достави нова.

На въпроса защо е решил да клипира именно тази песен, Ерик отговаря кратко: „Това беше желанието на моите фенове! А и тази песен наистина трябва да има видеоверсия, защото е изпята с много чувство! Парчето привлече вниманието на феновете още с излизането на албума, без да има клип, приема се отлично. Надявам се сега да пожъне още по-големи успехи” – откровен е Ерик.

Както и в останалите си клипове, Ерик е избрал внимателно как да се представи и изненадва с по-различни, но много интересни визии. За стайлинга се довери на роди, гримът е дело на топ гримьора Мис Бони, а косата е дело на Елена. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !