Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Камила се кани да става кралица

отпечатай новината

05.12.2014 12:39 | Видян 3108 пъти

Камила се кани да става кралица

Херцогинята на Корнуол Камил Паркър показа на поданниците си, че има блясъка и амбициите да стане истинска кралица. Съпругата на Чарлз се появи на събитие в Бъкингамския дворец с диамантена тиара на главата и още куп бижута, показващи социалния ѝ статус на благотворително събитие в английската столица.

Бижуто, достойно за кралски особи, е семейна собственост на фамилията на Паркър и е било носено от бабата а Камила – Соня Розмъри Кубит. Самата Камила за пръв път се появи с тиарата на сватбата си с Андрю Паркър Боулс през 1973 г. През 2006 г. пък дъщеря ѝ Лаура я сложи за венчавката си с Хари Лопес.

През годините Камила рядко е носила тиарата и то основно на големи събития, в които да покаже потекло и да подчертае синята си кръв. Половинката на Чарлз не е сред най-популярните членове на кралската фамилия и отдавна се бори да измести лейди Даяна в сърцата на британците. Говори се, че след смъртта на майката на принцовете Хари и Уилям Паркър вижда сериозна конкуренция в лицето на Кейт Мидълтън, която е сред най-обичаните членове на аристократичната фамилия и се радвана огромно медийно внимание. Въпреки че Камила привидно стои в сянката на съпруга си, мнозина смятат, че тя има големи амбиции и копнее да седне на трона на Елизабет II.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !