Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Пи Диди преби колегата си Дрейк и го прати в болница

отпечатай новината

11.12.2014 14:16 | Видян 1615 пъти

Пи Диди преби колегата си Дрейк и го прати в болница

Шон Комбс Пи Диди и Обри Дрейк Греъм са се сбили пред популярно заведение в 4,30 сутринта в понеделник (8.12). Очевидецът на случката Сам Снийк публикува в Туитър информацията, че Дрейк е в болница с изкълчено рамо. Пред TMZ друг източник пък разкрива, че Пи Диди е нападнал Дрейк, крещейки му: "Никога няма да проявяваш неуважение към мен".

Според запознати враждата е започнала заради песен, която Дрейк измъкнал изпод носа на своя колега. Сега пък въпросното парче 0 to 100/The Catch Up има две номинации за наградите "Грами".

Източник разкрива, че парчето е било предложено и на двете звезди в началото на тази година. Диди я взел и след това решил да не записва, докато Дрейк се възползвал от офертата. Това обаче не се понравилно на колегата му. Причината двамата да разрешат противоречията помежду си е защото това е първото им засичане по клубове или събития след излизането на песента.

Източници разкриват, че ябълката на раздора всъщност е не толкова песента, а сексапилната изпълнителка Каси- гадже на Диди, към която Дрейк проевявал интерес от известно време.

Снимка: ЕПА/БГНЕС 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !